ARTIKEL TERBARU

Thursday, 10 October 2013

Senario Jarang2 Berlaku Depan Mata

Tak ada apa yang menarik pun.. Masa tu tengah tunggu ayah kat kereta.. Saje lepak luar.. Tengah lepak2 nampak gelagat 2 ekor gagak ni.. Berebut polistren bekas makanan..Saje la tengok sampai la salah sekor ni mengalah dan blah.. Hahaha..




Sesekali Bagi Peluang Belajar

Ini masa hari Sabtu pas sarapan.. Macam biasa ayah cuci baju malam..So pepagi mama boleh terus sidai.. Tapi kalau hari cuti tetiba ayah kata kemalasan nak mencuci malam telah terbit.. So pagi la baru ayah cuci.. Tak apalah lagipun bukan gi memaner pun sabtu tu..

Bila ayah dah asing2kan baju, Cha dgn ringan tangan kata nak tolong.. Dia gi amik kerusi pastu masukkan baju2 semua dalam mesin basuh. Masa dia buat tu mama tengah basuh pinggan, so mama puji la cakap, "Wah! rajinnya Cha tolong ayah..Mama nak amik gambar ye.."

Tak sampai seminit pastu datang kembar dia ..Chu la kan.. Sape lagi..Hahaha.. Tetiba cakap ngan cha.. 
"Biar Chu tolong Cha ye.."
Hehehe.. Sweet la korang ni..








Bagus2.. Memang dah boleh diharap anak2 dara mama ni.. Alhamdulillah..

Selamat Pagi Khamis Semua!!!



Kekejapan dah hari Khamis kan..Yang bekerja tu cuti korang dah apply belum? Ke korang tak cuti Isnin tu.. Cuti sebab raya haji.. Bagus la korang tak cuti..Ke tak dapat cuti..Jangan sedih2 ye.. Company saya cuti Isnin tu.. So Sabtu la gerak lik kampung. Raya haji tahun ni kat Tanjong Karang..Kebetulan umah pak de saya (kakak kepada abah saya) buat kenduri kahwin anak bongsu dia..Kalau yang kawin ni bongsu atau yang sulung belah2 sedara seboleh2 nak gi.Hahaha.. Kalau dah yang tengah2 tu tak mengharap sangat..Semoga dipermudahkan segala urusan kenduri tu..

Tanjong Karang tunggu kami ek!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...