ARTIKEL TERBARU

Tuesday, 8 October 2013

Maggi Goreng Pedas Dan Tak Pedas


Kalau masak maggi goreng mesti kene ada 2 versi.. Sebab mama tak lalu kalau tak pedas.. Macam ayah still leh telan makanan versi anak2..Kalau mee goreng pun mama buat 2 versi gak..

Ni masa hari khamis pas lik keje anak2 nak makan maggi goreng. Bahan2 memang ada kene rajin dan tak rajin je. Kalau mama tak rajin x apa ayah leh je buat...


Versi pedas tuk ayahmama

Versi tak pedas tuk anak2..

Sesambil makan tunggu sepupu mama nak datang rumah. Nak hantar barang yang mama order. Apa ek barangnya? Hahaha.Nak tau ke?

 


Dinner Yang Simple Tapi Best

Sempoi, Simple dan nampak cam pemalas nak masak..Hahaha.. Ni menu dinner kami anak beranak Rabu lepas.. Semua sama je mama deco. Bila time hidang yang rata2 tak nak kacang tu.. Wei ! Sedap ni tau korang..Sayang tul ..Tapi x per la semua humban kat mama ngan ayah.. Bila balik keje stanby ke barang nak masak yang simple2..Kalau anak2 request nak makan baru la masak.. Kalau tak moh la tido...




Bila Dapat Masuk Paper

Hehehe.. Bukan saya yang masuk paper tu.. Verangan je la nak masuk..Koyak plak kang paper tu..Hahaha.
Kat FB la tadi ni. Tup2 baca.. Uits! maju tul dah member saya ni.. Hari tu dah perasmian yang ada Irma hasmie pastu sape lagi ntah datang..La ni masuk paper plak.. Bagus2.. Walaupun yang masuk paper tu just member tapi teruja jugak oiii.. Hahaha..

Diorang ni sebenarnya laki bini member saya.. Kawan satu kolej dulu.. Bila gi PKNS Bangi kekadang terserempak gak ngan bini dia ..Azie namanya..Bagus la korang ek. Apapun aku doakan korang berjaya dalam perniagaan korang.. Orang2 cam ni la kita nak jadikan inspirasi buat diri ...Lagi2 cam Dr Azizan tu..Kih! Kih!..Sekali je kot gi seminar dia tu..Hahaha..Entah bila nak gi lagi..

Buat An dan Azie,
Semoga berjaya dalam bidang yang diceburi
Bila berada di atas jangan lupa ek kami2 yang di bawah ni..
Korang memang best!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...