ARTIKEL TERBARU

Tuesday, 10 September 2013

Pqa Kuat Merajuk

Pqa skrg ni nak sentap je memanjang.. Tak leh kena tegur skit. Tak leh nak cakap kuat skit. Cebik mulut, buat muka pastu melalak.. Hohoho.. 



 Ni masa dalam kete la ni.. Nak dok ngan Ucu pastu dok lonjak2.. Ucu just cakap Pqa nak duduk ngan Ucu duduk elok2..Pergh! Terus sentap... Hahaha..Pastu si kembar dok bakar lain lagi panas la hati member tu.. Sempat mama amik gambar.. 




Berdebar Masih Terasa

Saya ni kalau bab2 xcident memang rasa takut, trauma..Macam2 la.. Ni tadi masa keluar dr umah kat bulatan lepas sek 4 nak hantar kakak gi sekolah la kan.. Ayah x ada la bawak laju sbb kete memang tgh banyak pepagi so berjaga2 la nak keluar dr bulatan tu.. Elok je ayah keluar ayah brek kecemasan.. Tangan ayah siap halang dada mama sbb mama pegang adik eya kat depan.. Huhuhu.. Rupanya lori brek kecemasan kat depan sbb ada lori dpn dia berhenti mengejut sbb ada kete depan dia nak ke arah kiri.. Terus kencang rasanya jantung mama.. Ya Allah rasa nak gugur jantung ni.. Nasib baik ayah sempat brek.. Lori tu kuat sangat bunyi brek dia..Menakutkan sungguh.. Tak dapat nak bayangkan kalo apa2 terjadi pada kami anak beranak.. Tu la maybe Allah masih sayangkan kami semua dan di duga skit macam tu.. Alhamdulillah.. Jadikan pengajaran walaupun tiada apa yang berlaku...

Tengah Galak

Ni gambo ni ibu dia atau ayah dia la ni yg wassap kat group family... Hahaha.. memang tgh galak aiman ni skrg wat gaya gitu...Aiman! Aiman!  Apapun Aiman tak kisah...Hehehe


Selamat Pagi Semua!




 p/s: Semoga hari ini apa yang dilakukan akan diredhai ....Amin!!!



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...