ARTIKEL TERBARU

Friday, 28 June 2013

Gout Menyerang Ayah Kembali

Ni baru sampai ke opis.. Gi sarapan jap pastu hantar ayah ke klinik. Sebabnya gout dia nak bercinta semula ngan dia.. Hangin sih mama.. Mama hangin sebab punca kene gout semula amatlah dikenal pasti.. Pasti sesangat punca penyebab terjadinya... Hahaha..Punyalah hangin ayat pun jadi tunggang langgang..Lantaklah ye..Sendiri paham sudah...

Sebabnya adalah ini :

 * copy dr en. google

Mama hantar jer kat klinik tak tunggu pun..Hahaha...Kijam tak mama..Tak la kot, tunggu pun lama kot..Malas la..Kang dah siap kang dia kol la, kang mama amik ler..
Harap2 tak teruk sangatlah. Dah la malam ni nak kene lik kampung plak.. Nasib kete auto dan yang sakit sebelah kiri.. Mama boleh jer nak drive tapi dah tentu2 ayah kata dia leh drive.. Suami ni kan seboleh2 tak nak kita tau dia ni sakit..Sakit still lagi leh gelak2 tapi kalau mama yang sakit ngalahkan anak2 perangai.. Kih!kih!..



Salam Jumaat Semua

Alhamdulillah, bertemu semula dengan hari jumaat .. Semoga hari ni segala yang direncanakan berjalan dengan lancar.. Amin!!!



p/s : Mood nak balik kampung nak tengok mak membuak2 tapi kene settle keje2 jugak kalau tak hari isnin kang mcm byk keje sesangat.. Stress makcik kang..Hahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...