ARTIKEL TERBARU

Friday, 10 May 2013

Bila Psikologist Mengatakan...

Betul ke? Sila jawab2.. Hehehe



Dah baca .. Korang yang no bape? Sy rasa sy yg no 3,5 dan 6..hahaha..Tetiba termengaku plak..

6 Pesanan Iman Ghazali

Untuk panduan bersama juga diri sendiri..Comel jer buat page cam gini..Nampak menarik utk dibaca.


1 Rejab...

Esok 11 Mei 2013 adalah hari sabtu dan perlu tahu juga esok adalah 1 Rejab mengikut bulan islam.. Saya baca berkenaan bulan rejab kat sini
http://www.islah.edu.my/index.php?option=com_content&view=article&id=137:kelebihan-bulan

Pastu dapat plak kat FB


p/s : Rasanya inilah peluang yang diberi..Jgn lepaskan ye kengkawan.. Juga untuk diri sendiri..

Sambut Besday Cha Chu Awal Kat KFC Muar

Disebabkan masa balik ngundi kat Muar hari ahad lepas (balik kg. ayah sbb ayah nk ngundi..first time), semua ada kecuali adik ipar yg tinggal kat Pahang merangkap mak ngah diorang..So sebab ramai ada moh ler kita sambut besday kembar awal skit.. Ala awal beberapa hari jer.. Ala mkn2 kat KFC jer..Pastu ayah gi beli kek sebiji.. Kek pandan..Sedap gak..Kek tu telah abis disitu jugak.. Dasar!!!

Yg blanjer mkn KFC yg pakai baju biru spek mata.. Yg sebelahnya tu mak mertua kita..

Cha ngan Chu potong kek ngan Pak Usu sbb besday sama bulan.. 

Haruslah gambar ngan mama ada kan.

 Adik ngan cik wawa merangkap tukang amik gambo. so haruslah kita tepek gak muka dia..

Serius..Muka penuh bangga.. Suka sbb dpt mkn sendiri sambil mencomotkan diri.. Sukati awaklah dik..Janji hepi dan mama dpt mkn penuh ketenangan.


p/s: So adakah celebrate kali ke2 besday kembar ni? Teka2...Hahaha..




Nape Buat Muka Cam Gitu Adik?


Hahaha.. Bajet tomei ke awak wat muka cam gitu dik?.. Dengan comot2 makan kentang putar, dengan kembangkan hidung .. Alololo...

Mama, adik sebenarnya rasa bangga sbb walau adik comot2 gini ada gak yg nak amik gambar.. Gambar mama ada? Ada? Tak ada kan.. So jgn jeles walau hidung adik kembang setaman.. Hehehe


Tahniah Hud..

Alhamdulillah... Esok konvo adik pompuan saya, Huda... Ala yg saya citer ari tu kat sini.. Sengal jemput guna FB jer..Hahaha..

So esok moh ler kita gi Shah Alam.. Plannya nak gi pepagi ke rumah dia sbb mak ngan abah saya tido umah dia malam ni.. Jadinya meh la kita gi sarapan jor kat umah dia.. Harap2 dapatlah bangun awal esok sbb diorang nak gerak ke Uitm tu kul 11 lebih gitu.. Buat 5Farah sila kejut mama esok awal key..Huhuhu..

"Perancangan itu perlu samaada terlaksana atau tidak kita tunggu jer la esok.. Kih!Kih!"

Apapun 
TAHNIAH HUD..
SEMOGA LEBIH BERJAYA LAGI ..
LEPAS NI DAPAT SAMBUNG PHD PULA..
AMIN!!!


p/s: Sebagai isteri, apa jua yang dibuat jika suami redha In Sya Allah dipermudahkan segala urusan..Yang penting sayang kat Andak selalu..Hahaha..Afiq Qayyum tomei2 x lupa jugak..

 

Salam Jumaat Semua

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...