ARTIKEL TERBARU

Sunday, 21 April 2013

JJ : Dataran Gemilang Putrajaya kali ke-2

Petang tadi pegi ke Dataran Gemilang lagi.. Anak2 request nak gi mandi sana lagi.. Lagi2 kakak dari pagi sampai la tgh hari dok sibuk jer tanya bila nak pegi.. Bila nak pegi.. Isk! Sebenornya maleh nak gi sbb tgh 'bercuti' so x leh nak mandi.. Berangan gak masa first time gi tu cadang kalo ada lagi pegi nak join mandi.. Tapi x dapek plak.. Redha jer la..Demi anak2 kan..

Bayangkanlah bertolak kul 5 lebih gitu.. Pastu sampai sana ingat cam hari tu la x ada ramai umat manusia.. Rupanya .. Mak ai! Ramainya orang.. Iyelah mana pernah gi hari ahad petang.. Hari tu pegi ahad pagi.. Ada event apa ntah kat sebelah sana..Ada la 4 ke 5 kali gak pusing cari parking..Sbb x leh masuk ke bawah ada kete dah blok jalan dan ada guard plak suruh terus..Masa nak ke tempat bahagian mandi tu sempat la jenguk jap ke arah sana masa tu tgh ada show silap mata kot...Ramai jugak la patutlah x ada parking.. Sesape yang tau memang ada mcm tu ye kalo gi sana ahad petang? Pas ni idakler ke sana ahad petang sbb susah cari parking..Hahaha..Emo je lebih saya ni padahal duduk jer kot dlm kete tu...Hehehe..

So dlm kul 7 panggil la suh naik nak balik..Dah nak maghrib.. Nasib la kakak dan kembar ok nak naik.. So mood kakak adalah baik sbb permintaannya dipenuhi..Hahaha..Masa nak tukar baju kakak dlm toilet (kakak x nk tukar kt kerusi sbb dia kata dia dah besar dan malu..kuang! Kuang!), siap dia ckp lagi nnt gi sini lagi tau mama.. Wah!Wah! berapa kali nak pegi..Mcm tak ada tmpt lain plak nak gi..Dah berminat la tu nak gi sini jer..Sukatilah awak kakak..Nasib la x jauh sangat dari bangi ni..

Tadi ada baca kat blog ni ..Memang ada aktiviti setiap hari ahad rupanya..Hahaha..
Pastu baca plak kat blog Nad . Rupanya tak leh mkn kat area situ..Kami plak slumber jer bwk pisang goreng ngan karipap dan saya dgn selambernya makan kat area kolam tu..Hahaha.. Ampun ..Memang tak tau..Pas baca blog Nad baru tau ni. Kih! Kih!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...