ARTIKEL TERBARU

Friday, 6 December 2013

Hidung Amoi Darah

Sian Pqa.. Kejadian masa yang mama seminggu dok umah,keje dari umah... Masa tu tengah dok melayan diorang breakfast la kat depan TV.. So semua dok lantai la kan..Tetiba dengar Cha jerit.. Mama, hidung Pqa ada darah... Terus melompat (ceh!tipu je..idaklah melompat, cam buruk plak lakunya).. Terus bangun tengok hidung Pqa.. Nampak la darah keluar.. Pegang dahi dia tak panas.. Tapi kenapa leh keluar darah ek.. Pastu call ayah nak bagitau (kabut sbb x tau nak buat apa..apa la mama ni kan..).. Ayah suh tuam ngan ais dulu...Bila Pqa kene macam tu kakak ngan kembar bukan main caring lagi..Hahaha.. 

Pastu tengok macam dah ok.. So gerak semua gi mandi la lepas tu.. Masa tengah2 mandi pun diorang bagitau keluar lagi darah.. Alololo.. Terus Pqa nak tepon ayah, kekonon nak ngadu la.. Erm.. Mama pun wassap la gambar dia kat ayah..Nak amik ati la kononnya.. Lepas siap2 mandi tuam lagi ais kat hidung dia..Tanya kat dia ada korek hidung ke sampai berdarah.. Pqa cakap x ada.. Entahlah..

Lepas dah settle mandi suh Pqa baring je.. Jangan nak main lompat2 ngan kakak2 awak tu.. Dok diam2 kang keluar darah lagi..Seriau mama awak tau..




No comments:

Post a Comment