ARTIKEL TERBARU

Friday, 15 November 2013

Janji Cucu Hepi


Kan masa wat makan2 sempena besday abah saya kat kampung tu kan,


Time kami semua dok sibuk2 kat dapur nasiblah ada pak andak ni (suami huda) tukang dok jaga anak2 kat atas.. Hahaha. Jaga atau lebih kepada korang anak2 nak wat sepah watlah ye..Janji jgn turun ke bwah..Berpagar sudah tangga nenek nak halang diorang semua turun..

 Tu Eya dok buai diri kat kain pak andak dia.. Hahaha..

 part yang paling diorang suka adalah main kusyen ni.. Masa ni kerusinya mak saya suh turunkan sbb nak ada ruang untuk tido.. Almaklumlah umah kecik.. Pastu semua anak2 cucu2 balik.. Semua pakat nak tido luar.. So pepandailah nak setting tempat.. Malam tu keje huda setting tempat nak tido.. Hahaha



Tak kisahlah umah nenek sepah, janji seronok balik kampung.. Hahaha

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...