ARTIKEL TERBARU

Wednesday, 9 October 2013

Mee Kari Edisi Teringin

Jumaat lepas pas lik keje tetiba teringin nak makan mee kari.. First time buat ari tu yang dok sibuk ikut resepi Nad.. Siap salin2 lagi bahan2 yang nak beli dan cara nak masak.. Ayah dok gelak sbb buat mee kari pun nak salin resepi. Hello! At least i cuba ok nak buat.. Bangga la gak..

Ni plak kali kedua buat.. Yang ayah ngan mama makan mee kari.. Yang anak2 makan mee dan maggi sup..Kalau nak buat mee kene ada maggi atau kuew teaw.. Sebab kang ada yang tak makan mee la.. Biasalah ragam anak2..Macam kita gak la kalau tak kene selera malas la kan nak makan...
hah ko siap periuk letak atas meja..Hahaha
mee dan maggi celur

sup anak2 banyak sosej dan fishcake

uit! jangan kacau.. Ini mama punya..

1 comment: