ARTIKEL TERBARU

Wednesday, 9 October 2013

Meal Shakes dan Vita-C

Khamis pagi tu sepupu mama msg kata nakdatang umah malam sbb nak hantar barang yang mama order. Ok lah.. Dia kata nak datang dalam kul 9 lebih gitu.. Ayah tanya la nak buat pape ke.. Uit! X yah ler.. Hidang simple2 jer. Kebetulan masa ada pasar malam hari rabu tu memang ada beli keropok lekor belum goreng. So leh la hidang tu kang. Lagipun dia kata kejap je sbb laki dia keje keje malam tu.. Dia datang ngan laki dia dan 2 orang anak..Tomei2 anak dia.



Borak2 pun x lama. Sebab laki dia kan kene keje.. So borak pasal hal anak2 la..Dan yang paling penting pasal ini ...


Meal Shakes

Vita-C (kakak, kembar dan Pqa tak nak makan plak. Tak sedap katanya.. Alolo korang ni.. Dah biasa dgn yang selalu mama beli)

Ni la sebab dia datang rumah... Dia dah jadi ahli shaklee.. So dia leh bagi harga baik kat mama so mama beli kat dia.. Lagipun mama nak mencuba kan.. Tujuan mama beli pun utk Eya , yang kakak2 nya pun leh jer.. tapi lebih pemantauan tuk Eya la.. Nanti ek perubahan pada Eya mama akan cuba cerita nanti..
Tadi baca kat blog Sue pun dia ada cerita dia try bagi kat Syawal..

 Tak apa la ye sue.. Kita cuba mana yang terbaik tuk anak2 kita. Janji mereka sihat. Kalau anak2 sihat kita pun hepi..


1 comment:

  1. ya betoi kakak...janji anak sihat...yang tu paling penting...kalo tak nampak kesan dr berat badan, janji dier sihat N aktif kan kakak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...