ARTIKEL TERBARU

Tuesday, 8 October 2013

Dinner Yang Simple Tapi Best

Sempoi, Simple dan nampak cam pemalas nak masak..Hahaha.. Ni menu dinner kami anak beranak Rabu lepas.. Semua sama je mama deco. Bila time hidang yang rata2 tak nak kacang tu.. Wei ! Sedap ni tau korang..Sayang tul ..Tapi x per la semua humban kat mama ngan ayah.. Bila balik keje stanby ke barang nak masak yang simple2..Kalau anak2 request nak makan baru la masak.. Kalau tak moh la tido...




1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...