ARTIKEL TERBARU

Thursday, 5 September 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Dah nak abis raya baru nak wish ker? Eh sukati kite ler.. Blog kita kan.. Lagipun aci lagi apa sbb lom abis syawal kan. Sabtu ni baru nak abis kan.. Ala dah abis syawal pun still ada orang wat open house gak.. Betul tak?

 Dari kami 

Serba merah lagi.. 

Dengan ucapan :

Maaf jika ada terlanjur bahasa yang tak diingini sepanjang berblogging ni.. Ada yg terasa ke minta maap bebanyak.. Kalau ada terkomen kat blog kengkawan yang tak disenangi maaf juga dipinta...
Kalau ada yg nak datang umah di alu2kan ler.. Tapi kene la kol dulu ek nak masak skit baru best nak hidang tetamu...

 

2 comments:

  1. cantiknya warna merah gitoo..selamat hari raya

    ReplyDelete
  2. cantik family pic di hari raya..sedondon merah gitew :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...