ARTIKEL TERBARU

Sunday, 29 September 2013

Ahad Yang Hepi2



Dah hari Ahad.. Esok dah keje.. Esok keje so plan nak bangun seawal yang mungkin sbb kakak ada EXAM.. 

Hebat tu budak tadika 5 tahun ada exam.. Tak nak la kakak lambat .. Kakak exam hari Isnin, Selasa dan Rabu je.. 
Hari Isnin : Bahasa Malaysia/Bahasa Inggeris
Hari Selasa : Matematik/Sains
Hari Rabu : Pendidikan Islam

Harap2 kakak dapat jawab dengan baik.. Biasalah anak2 biasa je tapi mak pak yang excited.. Anak sulung tu..Hehehe.. Lagipun kami nak anak sulung la  akan jadi contoh pada adik2 bawah dia..Lagi2 si kembar tu..Dok sibuk dok sebelah kalau kalau kakak tengah buat homework..Dia tak kacau tapi dok sibuk tanya itu ini..Bilanya kakak awak nak siap keje sekolah kalau dok bebel jer..

Hari Khamis plak ada sesi bergambar.. Pakai jubah lagi..Hahaha.. Mesti tomei2 bebudak ni.. Sorang kene bayar RM20.. Kalau nak ada frame tambah lagi RM13..Dok sibuk praktis nak senyum gaya mana depan kamera tu kang..Hehehe..







2 comments:

  1. good luck kakak...
    moga dapat menjawab

    ReplyDelete
  2. amboi... exam budak 5 thn dah macam amek upsr pulak kan.. harap kakak score :)

    ReplyDelete