ARTIKEL TERBARU

Friday, 6 September 2013

Ada Hikmah Apa Yang Berlaku


Baru kul 12.30 publish citer ni .. Tapi saya tulis kul dalam kul 11 pagi tadi sebelum amik kakak kat tadika.

Entah! Tetiba leh teringat kakak ipar saya ni (Dia satu2nya kakak ipar saya tau).. Tu yg wat entri terus tu.. Gigih cari gambo dia masa kenduri anak huda kat kampung ari tu.. Masa kat kedai pas amik kakak tetiba dapat mesej dari along saya bgatu kak nana dah buka 1cm.. Tanjat gegurl baca sms...Hepi siut...Hepi sesangat..Pastu reply bgatu jap lagi saya gi spital...

On the way ke spital, dpt lagi sms.. "Norr, x yah bli pape, baby dah tak de" (sbb nk bli brg baby skit)
????????????????????????????????... Kalau korang kat tempat saya apa perasaan korang?
Saya terkedu sangat.. Saya tak mampu nak kata pape.. Saya tak boleh menangis.. Sampai saat ni saya tahan air mata saya ni.. Dan akibatnya saya sakit kepala sekarang ni..

Nanti saya sambung lagi.. Sakit betul kepala saya ni... In Sya Allah mlm ni saya sambung ye.. Apa yang berlaku disebaliknya.. Kenapa baby masa scan memang dah nampak jasad? Sepatutnya memang dah nak bersalin? Sepatutnya...Terlalu banyak persoalan bermain diminda. Sungguh dasyat permainan yang dibuat.. Sungguh teruji apa yang diberi... Along saya mcm tak redha je atas apa yang berlaku..Itu yang saya kesalkan.. Korang bayangkan lebih 3 kali kot terjadi mcm ni, dengan keguguran, dengan baby hilang dlm perut masa 6 bulan.. So kami kene bagi semangat skit kat along saya.. Kalau along saya tak kuat macamna dia nak bagi semangat kat wife dia..

Doakan ye supaya diberi kekuatan buat along saya dan isterinya..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...