ARTIKEL TERBARU

Sunday, 29 September 2013

Ahad Yang Hepi2



Dah hari Ahad.. Esok dah keje.. Esok keje so plan nak bangun seawal yang mungkin sbb kakak ada EXAM.. 

Hebat tu budak tadika 5 tahun ada exam.. Tak nak la kakak lambat .. Kakak exam hari Isnin, Selasa dan Rabu je.. 
Hari Isnin : Bahasa Malaysia/Bahasa Inggeris
Hari Selasa : Matematik/Sains
Hari Rabu : Pendidikan Islam

Harap2 kakak dapat jawab dengan baik.. Biasalah anak2 biasa je tapi mak pak yang excited.. Anak sulung tu..Hehehe.. Lagipun kami nak anak sulung la  akan jadi contoh pada adik2 bawah dia..Lagi2 si kembar tu..Dok sibuk dok sebelah kalau kalau kakak tengah buat homework..Dia tak kacau tapi dok sibuk tanya itu ini..Bilanya kakak awak nak siap keje sekolah kalau dok bebel jer..

Hari Khamis plak ada sesi bergambar.. Pakai jubah lagi..Hahaha.. Mesti tomei2 bebudak ni.. Sorang kene bayar RM20.. Kalau nak ada frame tambah lagi RM13..Dok sibuk praktis nak senyum gaya mana depan kamera tu kang..Hehehe..





 

Saturday, 28 September 2013

Plan Hari Sabtu Di Kala Gaji Belum Masuk



Salam sabtu semua !Mana yang cuti tu best la dapat bersama keluarga masing2 hari ni..Ada yang plan nak gi jalan (al maklumlah poket tgh tebal dah gaji kan), tapi yang kene keje tu redha je la..Keje dengan tabah ok.. Hehehe..

Ni bangun dari pukul 4 pagi tadi lom leh tido lagi.. Terbangun sbb Eya nak susu.. Dia skrg ni dah tak menyusu badan sangat..Maybe susu badan dah tak berapa nak ada..So dia tak puas.. Selalunya ayah yang kene bangun buat susu budak kecik ni, tapi ni mama tersedar dan keh bangun..Angkut sekali Eya masuk dapur teman buat susu..Kalau biarkan dia kat tilam kang dia dok ngamuk2 tendang yang lain2..Bukan dia kira sape sebelah dia..Kalau dah amukan semua kakak2 nya bangun kang.. Sian kakak2..Yang kecik ni memang lain pesen betul la kalau nak susu tgh mlm.. Tu la beza setiap anak kan..

Planning mama hari ni adalah dok umah kemas umah.. Mama nak kemas bilik no 2 kat atas tu.. Bakal bilik kakak ngan kembar.. Rasanya diorang dah pas nak tido dalam bilik sendiri sebab dah boleh bangun malam sendiri kalau nak kencing.. So peratusan untuk kencing malam dah tak ada.. Cuma Pqa lom lepas nanti nak biarkan dia tido tak pakai pampers.. So nanti dia kene tido kat bilik mama...Plan kemas dulu kang ada rezeki baru beli tilam tuk katil yang atas... Kat bilik tu ada katil 2 tingkat.. Yang bhgn bawah tu besar mcm katil queen so muat la 3 orang kat situ.. Sebab potensi kakak nak tido bhgn atas mcm tak pasti je..Hahaha..Tak apa slow2 ok..Nak kemas baju2 yang dah tak guna..Banyak sangat plak.. Ada tu letak kat taska sbb nanti cikgu dia balik kampung kat Melaka akan bagi orang kat sana untuk diagih2kan.. Tapi bila tengok2 ada lagi banyak plak bawah katil tu.. So ingat hari ni gagah2kan diri mengemas mana yang patut..In Sha Allah.. Apa susah i kan ramai anak2 dara so marilah semua anak2 dara mama menolong mama ek..



Amoi Rindu Ode

Amoi a.k.a Pqa adalah kesayangan Pak Ode dia (adik lelaki ayah).. Kalau pak ode ada tiada siapa yang dapat duduk dukung segala2nya dengan ode dia.. Melainkan dia.. So sebelum Pqa demam ari tu dia ada cakap bila ode nak datang umah..Amoi dah tak pakai pampers (sebab kami bagitau yang kalau Pqa tak pakai pampers baru ode sayang, nnt ode datang umah).. So setiap kali dia tak pakai setiap kali tu gak dia cakap pasal ode dia.. Sampailah dia demam ari tu..Tetiba cakap amoi rindu ode.. Yang menjadi masalahnya ode dia keje..So asyik telefon je la..Last2 masa kemuncak dia demam tu mama cakap la..Entah2 betul dia rindu ode dia..Ye la adik2 ipar saya ni kalau boleh tiap2 minggu memang lepak sini.. Tapi dah time tu memasing ada hal kan.. Takkan nak suh datang gak.. Sian gak diorang.. So tengok la hari ni ke esok ke ode dia datang..Dah bagitau yang anak sedara kesayangan dia demam..Hehehe..Amoi! Amoi!






Cepat ode datang sini jumpa amoi..Hehehe

Friday, 27 September 2013

Mekacih Cik Yati Bagi Baju

Bukan nak tunjuk aksi bebudak ni.. Bukan jugak nak tunjuk pemandangan belakang yang sepah2 tu.. Almaklumlah semua baru lepas gerak lik ke kampung..Jadinya lom sempat nak kemas2..Nak merehatkan badan dulu baru kemas..Jadinya sila abaikan mata2 korang..Kalau nak kutuk pun eh x payah la ..Adatlah umah pas orang datang tido kan.Pastu ada anak2 kecik plak...Huhuhu..







Baju2 ni semua Cik Yati yang jahitkan.. Yati ni kawan opis saya.. Hadiah raya katanya.. Sebab dia memang tiap2 tahun akan bagi duit raya dan baju raya tuk anak2 angkat dia ni (sbb dia lom kawin).. So  tahun ni dia kata tak nak beli tapi nak jahit.. Aloloo..lagi la terharu kan.. Sanggup tu nak jahit...Apapun terima kasih bebanyak ye Yati.. Gambar kakak tak ada sbb dia punya lom siap lagi.. So sentap kat depan TV sbb yang lain sibuk amik gambar.. Sabar ye kakak...Nanti kakak punya dah siap mama amik gambar kakak..




Edisi Pqa Merajuk Lagi

Pqa!Pqa!.. Serius la Pqa sekarang memang sensitip giler.. Tak leh kuat suara skit terus cebik terus menangis.. Kembar sekarang ni pun layan baik ngan Pqa lepas demam ni. Ni bukti dia majuk lagi la ni..






 Punca yang dikenalpasti dia merajuk nak tukar seluar lain walaupun belum mandi.. Mama cakap gi la mandi dulu baru tukar baju lain.. Terus sentap ... 

p/s: dah namanya anak2 dara agaknya, sentap memanjang..Kalo anak teruna wat tak hal kot..


Bila Atuk Nenek Jadi Datang

Salam jumaat semua... Esok cuti so apa planning korang? Dok umah ke jenjalan bawak family.. Kalau yg dah gaji tu masyuk ler.. Mcm kami ni 1hb baru gaji lor.. So esok meh kita dok diam2 kat umah ek..

Ni nak citer pasal citer minggu lepas punya pasal atuk ngan nenek Tanjong ...
Nak menunggu atuk ngan nenek Tanjong datang ke umah umpama menunggu buah yang tak gugur2.. Hahaha.. Plan berbulan2 nak datang tup2 ada je halangannya.. Dan orang yang paling sedih sesangat adalah cucu kesayangan nenek la ni.. Chu...

(yg lain pun cucu2 kesayangan jugak tp chu dah declared yg tu nenek dia sorang..Huhuhu)

Jadinya masa 17 Sept 2013 Selasa tetiba mak saya kol..

Mak : Yang, mak rasa macam nak ke rumah ko la sabtu ni
Saya :Macam ke betul2 mak
Mak : Nanti hari khamis atau Jumaat mak confirmkan balik
Tup-tup petang tu kol saya balik
Mak :Yang, mak confirm jadi gi umah ko.. Nanti bagtau Chu ye nenek jadi datang..
Saya : Ok..Jumpa nanti hari sabtu
Mak : Tak payah masak2 tau yang.. Mak bawak makanan nanti..Sebab mak sampai mungkin tengah hari.
Alololo..Sweet la mak ni..Datang umah anak bawak makanan..
Memang gitu la mak saya.. Mesti nak bawak makanan dari kampung.. Nak masak nak bagi anak cucu makan air tangan sendiri...

Puncanya dia nak datang adalah kat kampung asyik demam je.. Sebabnya masa cuti 1 Malaysia tu plan nak balik kampung tapi isu road tax kete minta nyawa.. So terpaksa kansel la nak balik.. Jadinya meroyan nenek tu kat kampung cucu tak dapat balik bulan ni..Hahaha ..Last2 abah saya kata, tak apalah abah leh cuti, jom la kita jumpa cucu2..Eleh sebenarnya abah pun rindu cucu.. Tapi tak nak mengaku..

Sampailah atuk ngan nenek Tanjong ke rumah masa hari sabtu 21 Sept 2013 tu.. Sampai dalam kul 11 lebih gak.. Kemain hepi cucu2nya.. Macam2 di bawaknya dari kampung.. Tertanya2 kan diorang naik apa..Hahaha.. Tak mungkin kot naik bas.. Memang tak pernah dan tak akan dikasi dek anak2 lain kalo nak naik bas pun.. So Huda hari jumaat pas lik keje terus gerak lik kampung.. Pagi2 Sabtu baru gerak ke bangi.. Yang akan hantar balik semula ke kampung Rokhim pulak yang akan hantar.. 

So memang riuh la umah hari sabtu tu.. Makan dan makan.. Tetiba dalam petang2 gitu Rokhim datang sbb nak bawak mak abah jalan gi Nilai.. Kakak dan kembar nenek nak bawak jalan.. So Pqa mengamuk sakan tak dapat ikut.. Sian ..Mama malas sesangat nak follow sbb dah kepenatan mengemas umah sebelum diorang sampai...Sampai ke malam diorang berjalan.. 

Hari Ahadnya nenek ngan atuk ajak keluar gi cari durian.. Teringin nak makan durian bangi.. Hahaha.. Durian bukan sama je mak oiii.. Ada durian tanjong ada durian bangi ek.. Menantu dia layankan je la.. Jomla kita mencarik.. 

Sementara diorang keluar mama pulun memasak sensorang... Antara menu mama masak,
Ayam goreng kentuky, Ayam masak kicap, ikan cencaru goreng, air asam, sayur sawi jepun, ikan masin...Walau simple tapi abis sbb memang plan semua adik beradik kumpul makan situ.. Awa ngan ais (adik ipar) pun  kami suh datang makan kat situ.. Makan reramai memang nikmat...

Seronok sangat dapat berkumpul sesekali mcm tu.. Walau lepasnya macam nak fengsan mama bila semua dah balik..hahaha...Entah bila lagi nak dapat sesama macam tu...

p/s: Tgh plan ngan adik beradik nak wat besday party abah kat mane... Yang penting ada air terjun/sungai sbb kami suka mandi2..Sekali ngan family day SJ FAMILY kot...Semoga dipermudahkan..



 


Thursday, 26 September 2013

WW : Durian Oh Durian





KALAU DAH MEMANG HANTU DURIAN.. HEHEHE
MEKACIH BANYAK ATUK NGAN NENEK BLANJER
LAIN KALI DATANG UMAH BLANJER LAGI YE..
MURAH REZEKI ATUK NENEK

Tuesday, 24 September 2013

Demam Silih Berganti

Musim demam, batuk dan selsema ke sekarang ni? Sebabnya start dari Eya kemudian ke Pqa, pastu Chu seterusnya kakak.. Pagi tadi just hantar Eya dan Cha je ke taska..Sampai2 cikgu diorang tanya mana yang lain, demam ker? Haah...Tak apa ayah dia cuti jaga kat rumah. Pastu cikgu dia pun cakap musim rasanya sekarang ni sebab cikgu pun ada simpton macam tu..Hahaha.. Abislah kalau cikgu pun demam..Nak buat camne kene keje gak la..Hehehe..

19 September 2013-Khamis
Start malam tu Eya dah meragam jer.. Tapi badan tak panas..Merengek sebab bila dah dapat tido batuk plak..Bila dah batuk dia tak selesa.. Tu yang meragam je sepanjang malam.. Tak nak minum susu dalam botol, biar camtu jer ayah dah buat..Last2 menetek je sampai pagi..Sakit pinggang mama bila pagi sebab dia tak nak lepas..Bila lepas kejap kang2 dia sedar nak melekap jer..Bukan hisap sangat pun..Erm..Layan je la..Bila pagi tu rasa kepala badan Eya panas plak.. Check suhu memang demam.. So mama EL la hari tu..Dok jaga dia sepanjang hari... Dan kalau yang kecik ni demam memang tak leh nak buat apa la kat umah tu kecuali masa dia tido la baru nak kemas2 umah skit, nak lipat kain.. Baru nak cuci pinggan je dah dengar dia bangun..So ayah lik keje baru la ayah yang kemas2 dapur cuci pinggan..Masa tengah hari tu check semula suhu dia masa dia tido mak aiii.. 40 suhu dia..Patut la melepek jer.. Terus masukkan ubat bontot, bukak baju seluar dia pastu basah2kan kepala dia ngan badan dia.. Dia tak suka letak kain basah kat dahi dia..Letak kool fever tu pun dia tanggalkan..So mama just lap2 jer..Pastu pantau nafas dia..Ada bunyi skit..Tapi still ok lagi..Ayah just stanby kat opis kalo2 mama kol sebab kalo nafas dia laju kene bawak spital la gamaknya.. Paling tak sanggup...Hehehe..Sebabnya ada pengalaman kan sebelum ni..So selagi boleh dipantau kat umah mama akan cuba dulu pantau..Tak apa la dok hadap dia dok sebelah dia memanjang..Janji kat umah..Keperluan ubat2 dia pun memang sentiasa stanby..Budak2 kan tetiba je kang panas naik mendadak..Tu yang bahaya sebenarnya..

20 September 2013-Jumaat
Masa ni ayah plak EL. Sebab semalam mama dah EL. So ganti2 la..Sebab Eya masih kene pantau lagi... Masa kat umah siap main telefon lagi sebab nak telefon mama..Alololo...Tomei2 dengar suara dia..Hehehe..Terus rasa cam nak EL jugak..Boleh tak?
Ayah citer yang dia tak nak tido dalam buai..Nak tido atas dada ayah..Letak atas tilam pun merengek2..Nak kene peluk je..Ye la semalaman dengan mama..Dari pagi membawa ke malam membawa ke pagi semula..Tup2 pagi ni mama tak ada..So terasa kot... Ayah masakkan bubur dan sup ayam tuk Eya..Pakej la ayah makan sekali (kes malas la tu nak masak menu lain-nasib jenis tak kisah).
Pastu bila mama balik dari keje ngan kakak2nya terus peluk mama.Rindu la tu...

23 September 2013-Isnin
Mama EL lagi sebab Pqa plak demam. Dia start dedar2 dah hari Ahad (masa atuk ngan nenek tanjong ada lagi).. Just bagi makan ubat demam pastu ok..Tapi pagi isnin tu ayah rasa dia panas skit. So EL lagi la mama menjaga anak..Menjaga Pqa tak sehebat menjaga Eya..Sebab Pqa kan dah besar so dia just baring main game la kalo tak tido..Kalau dia rasa dia ok baru la dia bangun..Tu pun bangun nak kencing..Nak pakaikan pampers je dia tak nak..Menjaga Pqa betul2 macam jaga budak demam..Hahaha..Letak bekas muntah sebelah dia, letak kain basah kat dahi..Hehehe..Kalau Eya..Erm..Sendiri paham..
24 September 2013-Selasa
Hari ini adalah hari yang menguji sekali.. Pakej 3 orang sekali demam.. Dan yang bagusnya ayah sendiri yang offer nak EL.. Bagus2..Sebab dia tau yang mama takkan larat nak handle 3 orang sekaligus..Pelik kan kalo korang baca..Suami lagi cekap handle anak dari bini dia..Tak ada yang pelik kalau kesabaran orang tu tinggi tahap gunung..Kesabaran mama ni cetek (ngaku la sendiri)..Suami pun paham..Lagi satu mama ni tak leh penat..So dia rela EL dari mama yang kene cuti jaga anak..Yang demam adalah Chu, Pqa dan Kakak..Chu malam tadi siap muntah2 lagi..Mama tak sedar pun..Pqa plak ayah kata byk kali terjaga merengek..Tak boleh ayah hilang jap..Dia nak ayah baring sebelah dia..Anak2 ni bila demam manjer nya melebih2 kan..Mama siap2 dah pakai baju pastu terus suh kakak gi mandi..Tetiba dia suh mama rasa dahi dia tengkuk dia.. Erm..Ni cam alasan nak dok umah je ni..hehehe..Mama suh dia tanya ayah tapi ayah balikkan pada mama plak..Suh tanya mama semula..Sukati kakak la..Tapi dok umah jangan nak main pula. Tak sihat buat cara tak sihat.. Chu suara dah macam Ella pagi tadi..Hehehe..
Harap2 balik nanti semua ok la..Tinggal Cha sorang je ni.. Cha kene kuat ye..Jangan demam plak ye sayang..Sebelum gi opis tadi singgah kedai belikan nasi lemak ngan kuih pastu pusing semula ke rumah hantar nasi lemak dan kuih..Tak yah ayah susah2 nak wat breakfast..

YA ALLAH YA TUHANKU
BERILAH KESIHATAN KEPADA ANAK-ANAKKU
BERILAH KEKUATAN KEPADA KAMI UNTUK MENJAGA ANAK-ANAK
SESUNGGUHNYA KESAKITAN YANG DIBERI ADALAH DUGAAN UNTUK KAMI 
UNTUK MENGUJI KESABARAN KAMI
AMIN!

p/s : Minta kengkawan doakan ye anak2 saya semoga cepat sembuh.. Terima kasih.




Thursday, 19 September 2013

Tau Pulak Yang Mana Kaca Yang Mana Plastik

Ni masa raya ari tu la..Masa kat umah mak usu ayah...Kat Bakariah, Muar.. Kalo lepak sini memang best..Buat macam umah sendiri.. Tak malu2 hokey..Hahaha..

Nak cerita pasal Eya ni.. Dia sibuk nak main kat tempat kuih2 ni..Kita risau la sbb ada yang kaca kan..Tapi yang bagusnya leh plak dia main yang plastik jer..Yang kaca tak main plak..Nasib baik..









Wednesday, 18 September 2013

Cuti 3 Hari...Sabtu, Ahad dan Isnin

Kan minggu lepas kan cuti sampai 3 hari.. Sabtu, Ahad dan Isnin.. Kemanakah kami sekeluarga? Cer teka? Jawapannya adalah dok umah sajor..Hahaha.. Cuti 3 hari adalah melepak di rumah sahaja.. Percaya tak? Haruslah percaya..Planning nak balik kampung Tanjong Karang. Tapi terpaksa cancel sbb road tax kete minta nyawa..Argh!!! Duit2 dimana ko duit..Turunlan dikau...Hehehehe..

Dan plan ingat hari cuti mama nak bangun lambat ye anak2..Namun apakan daya, bila hari cuti la korang sibuk nak bangun awal.. Hari sekolah bukan main liat mengejut.. Dush! Dush!.. So bila nak tidur semula memang tak boleh la.. 

Marilah kita memasak sarapan sebab dah lapar..

Menu sarapan hari sabtu.. Bebudak x suka letak sayur, so dengan malasnya mama pun x letak sayur sbb nnnt kene pilih2..


Menu sarapan hari ahad mama buat jemput2 tepung jer..  Gambar lupa nak snap..

Menu sarapan hari Isnin plak ayah buat donut.. Pun lupa nak snap..Dah melantak abis baru teringat..

Ni plak menu tgh hari hari Isnin


 Antara sup ayam, ayam msk lemak cili padi, kacang buncis dan ikan masin.. Last2 ikan masin gak yang sedap makan dengan nasi panas.. Ikan masin dari sarawak.. Sepupu ayah yang bagi..

Nampak tak kacang buncis tu mcm tak sama potongannya..hahaha..Yang potong serong2 tomei2 tu mama la yg buat,.. tapi yang potong tak tomei tu anak2 dara yang buat.. Hahaha..Tapi x apalah, nak menolong pun dah bersyukur..Inisiatif nak membantu di dapur.. Namapun anak dara kan..Sonang mak korang nanti..Amin!!!

 




Selamat Hari Lahir Sayang!! 11 September..



SELAMAT HARI LAHIR KU UCAPKAN
MOGA DIRIMU SENTIASA GEMBIRA
SELAMAT HARI LAHIR UNTUKMU
KU DOAKAN KEBAHAGIAANMU

Selamat Hari Lahir Buat Suami Tercinta,
Semoga Panjang Umur, Murah Rezeki,
Semoga Berjaya Dalam Semua Urusan,


Maaf tiada sambutan yang meriah, cuma nak ayah tau yang mama tetap sayang selamanya kat ayah..Orang tak pandai nak bermadah2 jiwang gini la..Hehehe..Tapi x apa, dia paham..Kan ayah kan..


Just beli kad, hadiah dan kek sajer.. Makan2 kat bilik opis berdua dan tutup pintu..hahaha..

Malamnya plak datang adik beradik dia ngan mak mertua (kebetulan ada kat KL) bawak kek...


Sedap sgt keknya.. TQ awa blikan..Kekonon nak surprise, x de maknanya nak serprise2 dah tua2 ni..Hahaha


Budak Mesin Basuh

Hahaha.. Ni kes tak ada keje la bapaknya ni.. Ni masa hari Ahad ke Isnin ker.. Tak ingat mama.. Tapi masa tu mama tengah masak la..Kakak2 nya kat ruang tamu tgh main, so yg adik ni x de orang nak main ngan dia..So dia cari la mama kat dapur.. Ayah plak tgh tolong mama masak.. Tetiba ayah suh mama pandang belakang.. Hahaha..Memang tak ada keje kan ayah ni..Memain masukkan budak tu dalam mesin basuh.. Kang kalau dia berani2 nak masuk sendiri memang ayah la kene ngan mama kang..Amboi! Garang x kiter.. Pastu Eya wat muka pelik kene masuk dalam tu..




Sian awk dik.. bertabahlah ye kene sakat dek ayah awk tu..Hehehe



WW : Kenapa Buat Saya Macam Ini?


Saya tak bersalah.. Tolong! Tolong!


Dapat Coklat Sebagai Habuan

Terus terang saya bukanlah penggemar coklat yang tegar.. Tapi bila ada orang bagi erm.. amik je la kan.. Bak kata tangan yang memberi lebih baik kan..Hehehe.. Ni la ni ada sorang staff ni, kira pangkat adik la kat saya, ada tolong dia wat keje skit.. Tup2 dapat something..Baik betul..Hahaha..Nak suh tolong lagi la tu lain kali..Nasib akak ko ni baik ati time tu..Apapun mekacih la ye Bul...Lain kali nak KFC plak ek..



Tuesday, 10 September 2013

Pqa Kuat Merajuk

Pqa skrg ni nak sentap je memanjang.. Tak leh kena tegur skit. Tak leh nak cakap kuat skit. Cebik mulut, buat muka pastu melalak.. Hohoho.. 



 Ni masa dalam kete la ni.. Nak dok ngan Ucu pastu dok lonjak2.. Ucu just cakap Pqa nak duduk ngan Ucu duduk elok2..Pergh! Terus sentap... Hahaha..Pastu si kembar dok bakar lain lagi panas la hati member tu.. Sempat mama amik gambar.. 




Berdebar Masih Terasa

Saya ni kalau bab2 xcident memang rasa takut, trauma..Macam2 la.. Ni tadi masa keluar dr umah kat bulatan lepas sek 4 nak hantar kakak gi sekolah la kan.. Ayah x ada la bawak laju sbb kete memang tgh banyak pepagi so berjaga2 la nak keluar dr bulatan tu.. Elok je ayah keluar ayah brek kecemasan.. Tangan ayah siap halang dada mama sbb mama pegang adik eya kat depan.. Huhuhu.. Rupanya lori brek kecemasan kat depan sbb ada lori dpn dia berhenti mengejut sbb ada kete depan dia nak ke arah kiri.. Terus kencang rasanya jantung mama.. Ya Allah rasa nak gugur jantung ni.. Nasib baik ayah sempat brek.. Lori tu kuat sangat bunyi brek dia..Menakutkan sungguh.. Tak dapat nak bayangkan kalo apa2 terjadi pada kami anak beranak.. Tu la maybe Allah masih sayangkan kami semua dan di duga skit macam tu.. Alhamdulillah.. Jadikan pengajaran walaupun tiada apa yang berlaku...

Tengah Galak

Ni gambo ni ibu dia atau ayah dia la ni yg wassap kat group family... Hahaha.. memang tgh galak aiman ni skrg wat gaya gitu...Aiman! Aiman!  Apapun Aiman tak kisah...Hehehe


Selamat Pagi Semua!




 p/s: Semoga hari ini apa yang dilakukan akan diredhai ....Amin!!!



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...