ARTIKEL TERBARU

Thursday, 11 July 2013

Selamat Pagi



Hari ni masuk hari kedua berpuasa.. Kengkawan semua dapat abiskan tak puasa semalam.. Saya alhamdulillah, dah dapat sehari.. Sebab baru pas abis period ingat tak sempat nak first day posa..Lega bila dah kering 2 hari sebelumnya..Dapatlah bersahur,berpuasa dan berbuka bersama suami tersayang. Tahun ni kami tak buka gerai kat bazar..Sebabnya tak ada orang nak jaga.Tahun lepas bukak sebab adik ipar tu cuti panjang.So suh dia yang jaga.. Tak apalah, tak de rezeki nak jumpa lagi kengkawan kat bazar, nak lepak2 buka sama2 kat sana..Pengalaman sungguh...

Apapun puasa tetap puasa.. Keje tetap kene keje..Dok umah pun keje gak kan..

No comments:

Post a Comment