ARTIKEL TERBARU

Thursday, 25 July 2013

Sayang Muslim

Eh! Bukan Asraff Muslim oke.. Tak kuasa kalau dengan AM tu.. Minta dijauhkan la apa yg terjadi pada keluarga dia tu jadi pada kami.. Nauzubilah..Ni majalah SAYANG MUSLIM..

Hari tu masa tengah tunggu ayah cucuk wit kat warta bangi (still panggil warta sbb dah biasa..hahaha), jenjalan jap kat area kedai2 bawah tu.. Belek2 majalah pastu terbelek majalah ni..Check la semua kandungan dalam majalah tu..Sebab tetiba terpikir nak belikan kakak (ye la dr asyik bli jajan baik beli buku, lagi dia suka).. Tengok mcm sesuai untuk kakak sebab dia ada tahap umur.. Dan kat dalamnya pun bukan sekadar penceritaan sahaja, ada latihan yang boleh dibuat.. Harganya RM5.. Memang harga macam tu ke atau leh dapat murah lagi.. Tak apalah first time beli kot..Sebab nak latih dia membaca buku cerita sekarang ni..













 




 p/s : Seronok bila anak dah pandai baca.. Rasa teruja bila mengajar tiap2 malam...Berkat usaha gigih cikgu dan kegarangan mama..hahaha


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...