ARTIKEL TERBARU

Monday, 8 July 2013

Cool Blog

Percaya tak yang saya baru jer merasa minum "Cool Blog" ni.. Hehehe.. Itupun sebab tadi lunch kat Restoran Terkini kat Sek 8 ..Sebelah dia ada cool blog ni.. Selama ni kalau makan ke atau tapau kat sini tak rasa pun nak minum air ni..Tetiba tadi cakap kat ayah nnt mama nk bli air cool blog tu la..Pastu tengah dok belek2 airnya tak tau nak pilih air apa..Last2 mama pilih Hong Kong Milk Tea (Teh Ais) dan ayah plak Space (Laici)... Erm mcm apa ntah pilih.. Ayah kata setakat pilih teh tu baik x yah.. Kih!Kih!.. Next time ar..Nnt i pilih air yg best2 plak..Sengal jugak..
 

 

p/s : Kalau kakak tau mama minum air ni mesti dia sentap..Hahaha.


No comments:

Post a Comment