ARTIKEL TERBARU

Wednesday, 19 June 2013

Adik Eya Demam, Batuk dan Selsema

Erm.. Malam tadi tido macam tak tido... Sebab badan dan kepala eya panas.. Pastu nafas dia macam bunyi skit.. So pantau tengok keadaan dia.. Langsung tak nak menyusu botol.. Just menetek jer..Tu pun bukan dia hisap sangat pun just masuk mulut dia tapi mata pejam..Sian sangat...

Pagi2 bagi susu... Tak lama pastu dengar dia batuk2.. Pastu jengah la tanya nape dik? Nak muntah ker? Dia angguk jer.. Ala, kalau tanya dia memang semua dia angguk..Kih Kih...
Baru nak angkat suh dia muntah dalam toilet tak sempat plak..Dia dah hamburkan kat kerusi tempat kakak study..Hehehe..Sorry kakak..Tak sengaja ek..

Ingat nak EL jer hari sbb nak pantau lagi nafas dia..Tapi kene gi KL plak hari ni.. So siap2kan ubat jer bagtau cikgu dia tak berapa sihat..Tgh hari tadi kol tanya dia ok tak? cikgu dia kat tgh tido..Tapi x panas badannya..Suh cikgu tgk2kan nafas dia laju ke idak jer..Pepehal suh bgatu cepat2.. 

Adik, jangan la tak sihat tak sihat.. Mama risau tau.. Ayah pun risau.. Kakak2 pun risau.. Cepat sembuh tau.. Kami sayang adik...


Tak sihat sebab nak membesor agaknya.. Semalam baru cerita ngan untie hud dia pasal sepupu dia Afiq Qayyum x sihat.. Hari ni adik eya plak..

2 comments:

  1. Siannya..skrg nie musim kan lagi2 plak jerebu melanda. Semoga adik eya cepat sembuh ya..Amin

    ReplyDelete
  2. ciannya adik eya, moga cepat sembuh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...