ARTIKEL TERBARU

Friday, 12 April 2013

Esok 13 April Hari Yang Bermakna

Kih! Kih!.. Sape tau esok 13 April adalah hari apa? Ye esok adalah hari sabtu.. Baik!Semua orang maklum pun esok adalah hari sabtu dan cuti.. Tapi bagi orang lain biasa2 saja, tapi bagi saya amat bermakna kerana esok adalah

BESDAY SAYA  13 APRIL 
*saya suka..saya suka..
*Wei! Dah tua wat cam dah tua.. Sibuk nak celebrate besday2 ni..
*Eh ! Sukatik kita la..Kita punya besday bukan ko..Sibuk jer
* Abaikan jer.. Orang memang suka cakap2 belakang ni..Yang penting kita hepi

Saya memang tertunggu2 kalau besday saya dan family adalah hari cuti..Ini adalah kerana kita leh celebrate dengan penuh kepoyoan...
Ni pun pagi tadi tetiba baru teringat esok besday saya sebab ayah wat planning tuk esok nak gi putrajaya.. Mulanya cam wei nape tetiba nak mkn2 kat putrajaya.. Leh dia diam jer.. Pastu wat muka.. Hok Oloh secara automatik leh teringat esok besday kita la.. Soooo sweet sbb leh ingat.. Kalo tak memang hampeh.. Pastu ayah kata besday sendiri pun mama boleh lupa apatah lagi besday kami semua.. Wakakaka.. Majuk sudah! Pedulikan.. Yang penting hari ni mama nak hepi2 sehingga esok sehingga lusa sehingga bila2 la ..
Inilah tuan diri tembam yang sibuk canang esok besday dia..



3 comments:

  1. wahhh esok bufday ye...happy bufday...moga murah rezeki,,,,saja wish awal

    ReplyDelete
  2. Hepi besday in advance ya... Semoga pnjg umur, murah rezeki, sht selalu dan bahagia d samping keluarga tersayang.. Amin

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...