ARTIKEL TERBARU

Friday, 15 March 2013

Memang Musim Demam,Batuk dan Selsema

Erm.. Memang musim kot sekarang ni.. Musim demam batuk... Bersilih ganti.. Hari ni ayah EL sbb jaga Cha demam.. Panas  badannya malam tadi.. Pas makan ubat mama pok pok dia terus tido.. 
Pagi tadi ayah kejut mama kul 6.30 cakap Cha panas lagi badannya.. Mama kata mama tak leh EL hari ni coz ada nk submit sebutharga.. Ayah offer la nak EL.. Ok la..Settle..
Mama nampak ada sarung bantal kat dalam toilet.. Rupanya Cha muntah malam tadi.. Mama tak sedar langsung.. Sian Cha.. Rasa bersalah sangat leh tido lena sampai anak muntah pun tak sedar.. Nasib dapat suami yang alert.. Kalo dua2 jenis tido mati camner la..Hehehe..
Masa nak siap2 semua Cha bangun tapi nampak aktif.. Ok la..Badan still panas tapi kalo aktif tak risau sangat. Kalo melepek tu yang risau gak.. 
Harap2 la semua ok hari ni sbb esok nak gi jalan ke Pahang..Tapi kalo dah tak sihat nak buat camner kan..Walau dah plan 2 bulan yang lepas, benda nak jadi kan. Mungkin ada hikmahnya.. In Sya Allah setiap urusan yang diaturkan oleh Allah ada hikmah sebaliknya..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...