ARTIKEL TERBARU

Thursday, 21 February 2013

JJ : Melaka Part 2-Rumah di Taman Mini Malaysia

Sambung cerita JJ ke Melaka... Part 1 leh baca kat sini
Lepas gambo2 kat area situ, haruslah plak gi terjah umah2nya plak kan.. Tapi biasalah mama ngelat, malas la nk masuk semua umah.. Rasanya saya masuk 3 umah jer kot..pastu dok lepas ngan mak kat umah yg ke2..Kat beranda sebab adik Eya nak nyusu..So lepak2, borak2 sambil tunggu yang lain2.. Amboi semanga abah ngan adik gi abiskan semua umah..Gambo2 semua umah ada kat kamera adik plak..Layan jer la gambo2 ni yek..Rasanya rata2 semua dah pernah gi pun Taman Mini Malaysia ni








 Mak dok sibuk nak naik rumah Selangor.. Rumah lain dia tak heran katanya..Hehehe



 Time ni ada orang berlatih tuk show petangnya.. Tomei2 semua penari2nya..








Untuk yang kat dalam umah nantikan n3 seterusnya ek..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...