ARTIKEL TERBARU

Thursday, 17 January 2013

Menang Simple Giveaway- FM Cambodia

Semalam Nad a.k.a Zakwan-Nayli ada wat simple giveaway... Suh teka total dia shopping baju baby nayli yg tomei tu.. Pastu sesaja la masuk..Gigih tu list satu2 harga.Main agak2 jer sebenarnya. Jarang pegi tempat2 cam gitu..
Pastu baru tadi buka blog Nad ada n3 ni .. Untuk maklumkan pemenangnya.. Hihihi.. Tak sangka la..
Leh baca kat sini ye.. Alhamdulillah.. Betul lah,walau bukan menang hadiah yang besar2 dan mahal2 tapi keseronokan kemenangan tu sukar diungkapkan. Lagi2la kawan2 y selalu menang contest besar2kan.. Hati tu mesti berbunga2 seminggu tak abis..
Ok..Tunggu ke la Nad pos FM Cambodia tu .Alamat dah pun saya emel tadi.. Terus emel tu..Tak sesabor gamaknya..

3 comments:

  1. Tahniah k.norr,
    bertambah la koleksi FM :)

    ReplyDelete
  2. Kak norr, tggu tau
    Papazakwan ni lmbt pos! Huhu!

    ReplyDelete
  3. Eija :
    Terima kasih..Hehehe..Bertambah koleksi Alhamdulillah..Seronok rupanya kan mengumpul FM ni..Tomei2

    Nad:
    Hehehe.. x per pun Nad kalo lambat..Lagipun minggu ni tak ada kat umah pun. Nk gi melaka..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...