ARTIKEL TERBARU

Wednesday, 9 January 2013

Jemputan Untuk Majlis Hari Jadi Secara Kejutan

Tajuk skema tak hingat .. Poyos la.
Kene la tajuk skema sebab ni majlis meraikan hari lahir warga emas
Hahaha.. Ok ok saya cerita ye
Masa hari sabtu lepas sewaktu aktiviti santai di rumah iaitu melepakkan diri di depan tv di atas tilam bersama anak2 dan suami *pergh!penerangan yang terperinci kan.
Suami dapat satu sms petang tu dalam kul 5 lebih gitu .. Tak tengok pun jam masa tu, ni agak2 jer..Yang penting memang lom malam pun masa tu..
Sepupu dia bagi sms.. Suh datang umah Pak Ngah (ayah sepupu suami la) pas maghrib.. 
Ala, kat bangi jugak pun..
Nak buat surprise party tuk bapaknya.. Lololo..Sukati je ko nak serprise kan bapak ko.. Ko pastu ke bapak ko tiada sakit jantung.. Kang tak pasal2 kitaorang babit sama.. 
Pastu ayah pun tanya la kat mama .. Camner? Boleh pergi ker?
Hek eleh, kene la pegi.. Makan free kan..Tak yah masak kot mlm ni..
Betulkan kawan2.. Sape yang tak suka makan free2 ni.. Cer citer kat saya.. Saya nak tau sape? Huhuhu
So pas maghrib marilah kita bersiap2 semua .. Mama dan ayah sempoi jor.. Tapi kakak dan kembar over sampai nak mekap2 bagai.. Korang ni nak gi umah tok usin jer kot.. Tak yah la ober sangat...
Tapi budak kan, sukati korang la. Yang penting makeup i janji mangsa..
Kalau kita yang touch-up kan muka tu x apa la,nampak la molek skit, ni semua nak buat sendiri.. Erm! Buatlah..Buat jangan tak buat ye..
Ok la..Panjang bebeor mukadimahnya.. Ceritanya idak lagi..
Malas nak citer pepanjang la..
So citer melalui gambo sudah..

sebelum bertolak..Sibuk suh amik gambo.. Yang bawah mata nampak merah  sebab Chu tu memang stail dia pakai eye shadow bawah mata ye makcik2 semua.. 

Ni lah tuan punya badan yang kene serprise tu,, Dia memang tergezut la. Dia baru balik masjid. So anak2 dia memang dah tau bapak dia akan ke masjid maghrib dan Isyak..So senanglah projek gezutan itu..

Hehehe.. Memang sporting la pak ngah ni.. Tak kisah pun disuruh pakai benda alah ni.. Siap nak tunjuk peace lagi.. Wakakak tul..

Potong kek la
 

Yang 2 orang tu dok sibuk2 gak nak potong sbb besday diorang tarikh dekat2..

Kakak dok sibuk nak tolong amik gambo. Tapi banyak goyang

isk!x nampak langsung muka adik eiya.. sian adik


bebudak semua dapat mainan ni.. tapi sayang jenis tak bunyi plak.. x per la ..janji hepi


mana satu Cha mana satu Chu.. Cuba teka? Hehehe..Tapi kalo betul x de hadiah pun




gambo kek wajib la ada.. secret recipe lagi..





adik eiya yg baru bangun tido.. main angkat jer..pastu tukar baju dlm kete jer..hahaha..

pak shuib sekeluarga pun ada.. Yang ni yang tinggal kat putrajaya.. kerja dia sok melayan si kembar main belon.. dah mcm warga emas riang dah saya tengok


apsl gambo ni leh ada.. motip? kakak la ni yg amik..pastu paksa mama jgn buang..alasan dia penat dia amik..lololo


2 budak yang sebaya umur.. tapi nape rambut icha nampak hitam..nape rambut adik nampak perang ek




Gambo yg seterusnya ni keje kakak la..ntah apa2 dia amik..sukati la kakak..











Erm.. kekenyangan jugak la..Sampai umah dalam kul 11 lebih.. Balik pun sebab adik dah meragam.. Nak tido lagi la tu padahal bangun lambat.. Siap ditapaukan lagi makanan. Sampai umah tak tengok pun apa yg dibawakkan,terus dimasukkan dalam peti ais..Esok leh wat sarapan...

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...