ARTIKEL TERBARU

Thursday, 13 December 2012

Tepon Masuk Air

Buat masa ni tepon mama problem skit.. Tak nampak sangat skrin dia.. Tak la gelap sangat just samar2 la..kalo gambo2 dlm tepon tu mmg dah tak nampak semua.. Tulisan jer nampak.. So setakat baca mesej tu leh lagi la..Punca kejadian adalah tepon mama direndamkan di dalam cawan yang berisi air.. Memang bagus betul sape yang buat tu.. Nak marah pun tak guna bukan leh undur balik kejdian tersebut.. Pasrah jer la.. Masa kembar dok sibuk cakap tepon mama kene air.. Terus ambil buka keluarkan simcard pepehal..Hehehe..Cuak siut..Ayah kata kalo tak jadi gitu mama tak beli la tepon baru.. Nanti dpt komisyen kita beli ye.. Amboi! Kita? Dah tentu2 komisyen mama, so duit mama la yg kene kluar.. Sayang tul rasanya nak kluar sekali banyk semata nak beli tepon idaman hati.. Tapi bila lagi..Kira kredit kot sebab kita keje, so maybe kepuasan ..Entahlah.. Tak pikir lagi..Selagi leh guna tepon lama ni mama guna la dulu.. Kang dah nazak sangat baru la tukar.. Dasar kedekut kat diri sendiri gitu la..Hahaha
Jadinya suspek yang buat tepon mama inilah dia..Geram tul leh dia wat muka nakal dia tu..Pqa !Pqa!

3 comments:

  1. alahai kesaian mama ye..betul2 jue pun kedekut unyuk beli brg sendiri tapi barang anak2 ok je

    ReplyDelete
  2. Kalu jenis x kesah brand mcm saya..pakai je samsung rm50 tu je..janji bleh kol n sms

    ReplyDelete
  3. comeyy nye pqa :)
    sesekali beli utk reward diri sendiri apa salahnya norr..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...