ARTIKEL TERBARU

Monday, 31 December 2012

Cikgu Txbxka Yang Sengal

Geram plak dgn cikgu kat tabika xxxx ni... Kejap suh datang hari ni 31/12/12.. Pastu bila kol balik tanya nak kene stanby duit bape leh plak dia suh datang hari rabu 2/1/13 plak.. Bagitau jer la tarikh yang sebenarnya kene datang untuk daftar..Susah sangat ker.. Bila tanya kat tabika tu tak ada cikgu lain ker hari ni? Leh plak panjang lebar dia citer yg baru sampai dr kampung la,sakit kepala pulak,pastu ada orang meninggal kat kamoung tu pulak.. Wei!tetiba aku naik hangin pepagi tadi..Ko ingat aku ni tak keje ker dok sibuk kejap suh datang kejap tukar tarikh.. Aku ni risau kalo time suh datang tetiba bapaknya ada meeting ker,aku ada meeting ker..Memang sengal tul..Takkan cikgu dia tak tau tarikh sebenar kene daftar..Ni kalo 2/1/13 ni tak ada cikgu kat tabika tu memang aku letak surat layang kat pagar tabika tu..Nyusahkan orang tul..Aku ni xcited anak nak sekolah, hahaha..
Sepatutnya n3 akhir 2012 ni penuh keceriaan untuk dibawa ker 2013 tapi hampeh.. Hopefully sebelum berakhir tahun 2013 ada tak citer yang best2 kan..hehehhe

No comments:

Post a Comment