ARTIKEL TERBARU

Thursday, 13 December 2012

Baby Eya Dah Tak Sayang Mama

Hari Isnin masa otw nk gi keje masa dalam kete baby Eya dok sibuk nak capai lengan ayah. Ayah tengah drive time tu..Masa ni lom nampak tanda2 nak demam sangat. So plan mmg nak hantar ke nursery la..Sebab kami nak ke DBP jap pagi tu..So bila baby Eya dok sibuk nak capai2 ayah pun kata tak apalah ayah drive sambil pegang dia. Elok ayah amik dia leh landing baring kat lengan ayah dengan gaya cantik .Tapi mata dok sibuk pandang2 mama.. Eleh, lu pikir wa jeles ke? Hahaha..Memang pun jeles.. Ngada la mama ni nak jeles2 ngan anak.. SENTAP je memanjang..Tapi terpikir gak nape tetiba wat perangai gitu? Saya ni tak boleh anak2 perangai lain macam skit.. Mula la cuak hati tu.. Pastu cakap kat ayah, maybe dia tension kot ayah tak ada sabtu ahad hari tu.. Dari pagi sampai malam dok ngadap muka mama.. Hahaha..So ayah drive la sambil pegang baby Eya sampai nursery. Nasib baik sampai nursery dia nak kat cikgu dia.. Kalo dia nangis, haru la..So peringatan ek ayah, hari cuti adalah hari untuk keluarga.. Keje sampai bila takkan abis (rungutan dr sang isteri yg buat2 x paham keje suami)..Dush! Dush!

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...