ARTIKEL TERBARU

Monday, 5 November 2012

Mane Leh Tahan...

Baby Eya sekarang ni kalo dalam kete memang dah tak leh dok diam.. Ada jer benda dia nak buat.. Nak capai itu la, nak capai ini la.. Nak tengok kakak2nya kat belakang la..Sibuk nak dekat ayah yang tengah drive la..dilentik2kan badan la..Bercinta juga la kalo dari nursery ker rumah...So nak bagi diam adalah bagi la something tuk dia makan.. Kalo kakak2 nya makan jajan, minta la skit.. Yang baik akan bagi adalah Kak Pqa.. Sebab dia akan buka jajan dulu...Tu pun dah menggelupur tengok kakak2nya pegang jajan.. Hello sayang, awk tu kecik lagi, suka suki jer makan jajan ek...

*tomei*

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...