ARTIKEL TERBARU

Thursday, 29 November 2012

Austin Steakhouse Sek. 7 Bangi


Ini mama punya

Ini ayah punya

Ini kes makan kat Austin Steakhouse seksyen 7 Bangi. Sebab makan kat situ sebab Uyun a.k.a mamiuyun dan Eija a.k.a sweetmama selalu dok canang kat blog selalu makan kat situ.. So cam menggoda gak la tekak ni nk gi mkn sana.. Sebelum tu sms uyun apa yg best makan kat sana..
Pada tekak mama ngan ayah ok lah.. Cuma sos blackpepper cam masin skit la..Tercampak garam kot masa buatnya..Hahaha.. Basically ok la kat tekak kami.. Ayah kata leh bawak anak2 plak .. Kami ni kalo nak bawak anak2 kene tengok kedai makan tu camner, kerusi dia camner..Almaklumkan anak2 ramai, karenah pun macam2.. Risau diorang tak selesa la..

1 comment:

  1. Alahai kesian norr terkena yg masin pulak ye,
    kami mmg suka sbb setakat ni x pernah lg la terkena yg x sedap, selalu kalau order grill chicken blackpaper ni mesti makan abis sampai licin..

    kami suka mkn kat sana sbb pada eija chicken chop dia size dia okla boleh thn besar berpadanan dgn harga dia xdelah mahal sgt kan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...