ARTIKEL TERBARU

Thursday, 4 October 2012

Terlepas Pandang

Semalam kol Klink Kesihatan Bangi untuk set appoinment baby Eya pukul 2pm.. Sepatutnya apointment dia 28/8/12.. Hehehe.. Dan sepatutnya time tu dia kene cucuk tuk 6 bulan.. Tadi baru bawak gi cucuk tuk 6 bulan... Nasib nurse tak bebel2 sbb terlepas tarikh.. Sebelum tu terserempak dengan client mama dari JPN.. Dia dok sek 8 bangi jer.. Dekat ngan umah lama mama.. Checkup anak gak..Sembang lebih kurang jer.. Dah sampai giliran, kami pun masukklah bilik bilik nurse tu.. Masuk2 jumpa plak sepupu ayah, dia ada kat bilik tu jugak..Tapi bukan dia la check baby Eya.. Dia check masa baby Eya umur 5 bulan gitu.. Mama dok menyembang ngan nurse, ayah do menyembang ngan sepupu dia.. Nasib sepupu dia tak de patient time tu.. Baby Eya plak pantang nampak pape atas meja tu, dok menjulur tangan nak capai..Cerita lebih kurang pastu keluar sbb nak cucuk plak..  Lepas dah keluar jumpa plak member tengah dok buka baju anak sebab nak timbang. Ayah yang perasan, pas2 datanglah tegur.. Hehehe.. Ramai plak yang kami jumpa hari ni..Apapun lega baby Eya dah cucuk.. Pasni tunggu setahun plak baru cucuk lagi... 29/11/12 kene datang lagi just checkup biasa.. Harap2 la tak lupe lagi.. Terus set tarikh tu dalam phone..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...