ARTIKEL TERBARU

Thursday, 4 October 2012

Apa Awak Buat Ni Pqa Bambam Oiii !!!!!

Tiap kali kalau ayah keluar kereta, tak kisahlah ke kedai ker, cucuk duit ker, mesti la dok berebut nak lock pintu.. Bagus anak2 ye, sekali jer mama ajar semua ingat.. Masalahnya semua nak buat.. Last2 mama jer yang lock sendiri.. Kang kalo ayah dah sampai baru mama panggil sape yang kene bukak...Baru tak bergaduh.. Hehehe.. Kadang tu gaduh jugak, jeles sebab mama tak suruh.. Helooo! Patut bersyukur la mama tak suruh.. Senang hati, ini tidak, marah2 kalau tak suruh..Anak-anak..Macam2 la korang ni..
Dan bila ayah tiada dalam kereta, yang monopoli depan ini adalah budak ini.. Semua benda dia nak tekan,kuatkan radio la, tekan wiper la.. Geram tul la..

 Pastu bila dimarah wat muka tak kisah. Nampak kita amik gambar dia siap nak wat peace lagi.. Tulah Pqa Bambam.. Dia jer la yang betul...Ganas skit budak ni.. Cha ngan Chu selalu kene cubit la, gigit la...Nak menang jer.. Bila kene marah ngan kakak2 nya tau plak melalak..Nasib ler kamu ni tomei anak...


No comments:

Post a Comment