ARTIKEL TERBARU

Saturday, 11 August 2012

Ke GM Klang

Pagi ni ayah ajak kami semua ke GM Klang.. What? GM? Kat Klang?..Mak ai..Nape x de jauh lagi nak ngajak pegi.. Hahaha.. Tak de la..Sebenarnya ayah pernah pergi ke GM tu sekali, itupun sbb ada keje kat MPK.. So masa balik tu la dia dok nyinggah kekonon survey.. So smlm dia kata ingat nak ajak la gi tgk2 kot ada yg berkenan ker. Sebab ayah kata harga leh tahan murah la.. Iyelah kami kan lom beli apa2 persiapan tuk raya ni.. So nak tak nak maybe kene gi gak la ushar..Kot2 ada yang berkenan..Ye la nak membeli tuk puteri2 kami yang berlima tu.. Lom lagi campur saya dan suami.. Haruslah melayang duit entah bape ratus kang.. Tapi sebelum pergi ayah nak gi hantar dulu kete Caren tuk gi service.. So naik la Mayvi kita ke GM Klang.. Nasib la mayvi ni x sempit sgt.. So jenjalan la kita ye nanti di GM Klang..Harap2 berbaloi la sbb jauh tu nak gi.. Saya ni dah le jenis cerewet, dah gi jauh2 pastu x bebaloi..Memang nk kene bebel la kang..Huhuhu.. So tengokla kang jadi atau tidak kami gi...

TUNGGU!!!!

3 comments:

  1. ini yang jue tengur tanya anak kembar tuekan...
    masa tue diaorang tengah makan jagungkan...
    la kenapa tak tegur...
    jue ni kadang2 susuh nak cam orang....
    hehehehe apa2 pun salam perkenalan...

    ReplyDelete
  2. hehehe..ye saya la tu..saya cam sgt muka anak jue dan suami, tapi muka jue nmpk lain plak..hati tu mmg kuat nak tegur..x per pas ni kalo jumpa lagi saya tegur ye.. masa tu hubby jue nape? mcm menahan sakit..cuak gak tengok...

    ReplyDelete
  3. hahahaha time tue di sakit perut mcm gastrik pun ada...lepas tue kita orang terus balik..tak sempat jalan2....pi sana pun sebab ambil barang yang orang order

    ReplyDelete