ARTIKEL TERBARU

Saturday, 11 August 2012

Jadi Juga Ke GM Klang

Plan asal mmg nak gi GM Klang ni.. Tapi lepas sahur saya tido balik dan sampai kul 9 lebih baru bangun.. Bila dah bangun lambat haruslah sakit kepala pastu.. Hahaha..Sape suh bangun lambat? Salah suami saya sbb dia tak kejutkan saya walaupun dia dah bangun dulu siap mandi bagai.. Anak2 pun masih terbongkang lagi termasuk baby Eya.. Best betul sesekali bangun lambat..Yang tak best mesti sakit kepala..Pastu ayah tanya,jadi tak nak gi GM ni.. Jadilah.. So sementara bebudak ni lom bangun saya settlekan la beberapa perkara cam masukkan pampers pqa dan baby Eya dlm beg,cari baju nak pakai pas mandi kang,baju stanby lagi kot2 berlaku perkara yang tak dijangka cam muntah ker, biasalah budak2..Macam2 hal. Sebelum tu goreng telur dulu sebab nak suap dulu anak2 makan sebelum gerak.Nasib nasi lebihan sahur masih ada lagi.
Lepas anak2 bangun, mandi,pastu suap makan.. So gerak kami ke GM Klang dalam kul 12 lebih..Sebab plan nak gi kejap jer..Sepanjang perjalanan ke kesana mood anak2 masih baik dan terkawal.. Nantikan apa yang berlaku di GM Klang...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...