ARTIKEL TERBARU

Tuesday, 28 August 2012

Cuti Raya Seminggu, Blog Pun Cuti Gak

Semalam Isnin baru masuk keje. Semangat keje lom kuat lagi just check jadual, check keje2 tertangguh, check apa2 la yang berkaitan. Ingat smlm nak masukkan duit raya anak2 yang dapat masa beraya kat kampung, sekali sistem problem plak..Malas nak nunggu.. So tengah hari ni kang try pergi lagi.. Kene masuk cepat2 duit tu, kang mama terguna plak bawak gi McD..hahaha.. Entri pasal raya lom ada mood nak buat, lagipun entri sebelum raya pun ada yang tertangguh.. Malam tadi ingat nak jenguk2 gak blog, tetapi terus ketiduran sbb sakit kepala.. Pepagi bangun baju telah siap dibasuh untuk disidai.. Pagi tadi hujan lebat gak la..patutlah macam best jer tido..Tadi tengok blog2 kengkawan lain dah ramai wat entri raya.. Tak apa lah...Masing2 punya kesempatan sendiri... Gambar raya pun tak banyak sbb kamera tertinggal kat umah...Dah sampai kampung baru teringat.. Spoil tul la.. Guna hp jor la..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...