ARTIKEL TERBARU

Wednesday, 29 August 2012

Biskut Upin Ipin

Kakak namakan biskut ni biskut upin ipin... Sebabnya dia tengok citer yang kak ros buatkan kuih raya ni untuk opah nak gi mekah.. Kuat tul la pengaruh upin ipin ni.. Ingat nak order kat uyun a.k.a CuteMum pastu terus lupa.. Nasib baik adik ipar ada bagi satu balang.. Tak beli pun adik ipar just kasi.. Ok la tu..Hehehe..Suka jer kalo dpt benda free2 ni.. Dapat masa gi umah makan2 kat umah Rokhim hari ahad lepas.. Gigih tu dari Muar terus gi umah dia.. Sebabnya kalo dah balik umah dulu saya dah malas nak kluar lagi..
Dapat jer lom sampai umah kakak dah sibuk nak makan.. So sampai umah terus la buka ..Makan la bebudak ni dengan lahapnya.. Nak tau kuih upin ipin tu kuih apa.. Ni ha..

KUIH DAHLIA

Sekarang ni pun tinggal beberapa keping jer.. ada la kot dalam 6 biji ker 7 jer tinggal.. Tak kisahlah janji makan..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...