ARTIKEL TERBARU

Saturday, 7 July 2012

Karnival Boboi Boy di Dataran Nilai

Petang tadi dalam pukul 3 lebih baru sampai rumah dari Semenyih sbb ayah nak beli barang untuk jualan kat bazar ramadhan. Sampai2 jer rumah terus dapat call dari Amat (adik ipar) yang katanya terkandas kat stesyen bas di Nilai.. Orang suh turun Serdang dia perdi turun Nilai.. X perasan katanya baru sampai Nilai rupanya.. Memang hampeh tul. So keluar la balik kami menuju ke Nilai.. Masa sepanjang nak ke Nilai ada banner kat tepi2 jalan raya tu .. Ada karnival Boboi Boy kat Dataran Nilai.  Dah alang2 sampai ayah kata jom la kita menyinggah sekejap.. Masa kami sampai memang tak ramai lagi la orang.. Sampai dalam kul 5 gitu.. Orang baru nak datang kot.. So jenjalan jap pastu amik gambar bebudak ni (tp x memberi kerjasama..) Tunggu gak mascot team boboi boy.. x de pun.. lom dtg lagi kot..
So bebudak cam bosan jer.. Ajaklah balik.. Tapi sempatlah ayah belikan selipar angry bird tuk kakak dan kembar.. Pastu gi beli air sebab budak2 ni tak bawak air pun masa keluar tadi..Lepak jap minum air sambil dengar lagu boboy boy.. pastu terus gerak balik amik adik ipar yang terkandas di hentian Nilai.




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...