ARTIKEL TERBARU

Monday, 7 May 2012

Esok Besday Kembar

As Salam,

Esok 8/5/2012 adalah besday kembar. So dari minggu lepas ayah dah google kat internet camner nak wat apam polkadot..

Adakah begini rupanya esok?.. Harap2 menjadi la yek..Amin..

Bersemangat sungguh ayah korang tau. So petang ni nak gi beli bahan2 kat kedai kek Yummies. Malam ni anak2 ayah yang jelita tolong ayah buat kek yek.. Mama plak nak kene bungkus jajan masuk dalam plastik untuk agih2 kat budak2 kat nursery kang.

Dah 3 tahun umur kembar

Mama wish kat kamu berdua esok jer la ye...Sayang anak2 mama semua..

p/s: semalam kat kg muar pun da sambut awal... Chu mengamuk kat kedai kek nak kek angry bird..Nanti mama buat entry.. Penuh kegeraman semalam kat kedai.. Muka senyum dalam hati..(hanya tuhan yang tahu)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...