ARTIKEL TERBARU

Saturday, 14 April 2012

Jualan Online

Salam..

Saya sebenarnya berminat juga hendak buat jualan secara online. Sekarang kan memang trend jual beli secara online jer. Tapi kene hati2 juga, ada yang JUJUR.. Dan ada juga yang TAK KURANG JUJUR.. Nasib badan ler sape yang dapat TAK KURANG JUJUR tu..Huhuhu. Seronok tengok kengkawan yang berjaya bisnes secara online ni.. Niat di hati memang nak buat, tapi macam ada jer halangan.. Yang tak ada masa la, yang paling tak best plak adalah NO MONEY..Heheh.. Sebenarnya poyo pun ada gak, kalau nak jual pun, ko nak jual apa hah Norr.. Ceciter skit... Nantilah, akan dipikir2 kemudian.. Insyaallah, jika memang rezeki saya dapat berniaga, saya cuba... Amin...

2 comments:

  1. jln2,jmpe entry ni..
    cik,try join sophie paris malaysia..
    jd ahli rm15 je seumur hidup..
    mklumat lnjut kt sni:
    http://sophiepariskiosk.blogspot.com/
    atau
    http://sophieparisclub.com/index.php?id=jajasyakirin

    sudi2kan lah

    ReplyDelete