ARTIKEL TERBARU

Thursday, 5 January 2012

Selamat Tahun Baru 2012

Salam semua,


Adakah ini ucapan yang telah basi? Hehehe.. Biarlah.. Baru sempat nak masuk blog hari ni.. Ucapan SELAMAT DATANG TAHUN BARU 2012....

SELAMAT TINGGAL 











Jangan SEDIH2 ek 2011.. Walapun ada yang azam berazam di tahun 2011 yang TAK TERCAPAI dek akal..

Korang semua sambut ker tahun baru yang lepas? Actually saya ada gak bercita2 nak gi tengok bunga api kat putrajaya sebelum datangnya tahun baru.. Tu adalah planning 2 ke 3 hari sebelum tahun baru.. Akan tetapi apabila tiba masanya tahun baru menjelma saya adalah tengok bunga api di
....
....
....
.....
....
....
atas katil.. Ketiduran.. Leh cayer ker? Betul.. Saya tetido kepenatan sebab sebelumnya tu menjelajah sekitar bangi mencari rumah untuk disewa... Tak apalah... Lainkali jer la pergi tengok.. Anak2 semua pun da kepenatan gak.. Apapun kita hanya merancang kan...

Bila menjelma jer tahun baru orang dok sibuk tanya, apa azam ko tahun baru ni? Eleh..cbuk jer nak tau kan.. Macamlah azam ko tahun lepas tu semua tercapai? TERCAPAI ker? Maybe ada yang tercapai dan ada juga yang tak tercapai... Maner yang tak tercapai dek tangan tu jgn ler sedih ok.. Ada hikmahnya tu..

Eh tuan blog ni x de azam gak ker? Ada..Ada..
Nanti ler..Segan ler nak bagtau apa azam kita....Hehehe..

Sama2 la berdoa semoga azam yang diimpikan di tahun 2012 boleh dicapai.. AMIN !!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...