ARTIKEL TERBARU

Tuesday, 6 December 2011

Hari Keluarga - SJ Family - Sg.Lepoh, Kuala Pangsun Hulu Langat - Part3

Pepagi keluar bilik tengok yang lelain dah berkubang.. Lor baru kul kul 8 pagi ok.. Tak sejuk ker korang ni.. Tengok2 Huda tengah wat air tuk sarapan pagi.. Pastu ada nasi goreng,pisang goreng...Bagus2..

Ok..Masa tuk saya masuk ke dalam air..Malas nak tukar baju dan sluar la.Pakai jer la apa yang da tersarung.. Anak2 dan ayahnya da dulu main air.. Bawak Pqa ketepi cicah2 kan tanga dia kat air..
Wooo.. Excited ko Pqa.. Tak padan ngan demam.. Tapi dah x panas dah badan dia..Bukak pampers dia pastu bagi kat ayahnya.. Mama nak mandi.. Bestnya.. Tak la sejuk sangat.. Patutla pepagi korang da masuk air..



Dalam kul 10.30 gitu kami kemas2 dan check-out.. Sebabnya nak pegi rumah paklong di Sg. Buluh. Dia baru balik haji.. Planning secara mendadak..Ok la..Kita bergambar sekeluarga dulu sebabnya hujan sudah turun renyai2..


Abisla cerita hari keluarga untuk family saya kali ini.. Tahun depan nak gi mane plak korang?

No comments:

Post a Comment