ARTIKEL TERBARU

Sunday, 25 September 2011

Tak Sangka !

Semalam masa nak gi open house rumah pakcik suami kat Pandan Indah, masa tengah berenti kat traffik light Cha ngan Chu asyik tengok2 luar tingkap pastu lambai2. Eh! Sape plak usha si kembar ni. So mama pun memandang la keluar tingkap. Erm.. Ada 2 orang budak serta mak dia dok usha2 kembar. Pastu gaya bahasa isyarat dia tanya kembar ker? Pastu mama pun angguk la tapi wat muka biasa2 jer. Pastu mak dia cam xcited plak. Tetiba eh dalam kete dia pun ada kembar gak la.. Eh anak dia kembar la..Muka sama gak . Perempuan juga tapi da besar la . Maybe dalam tingkatan kot. Patutla dok usha2 kembar. Rupanya kembar jumpa kembar. Tapi kenapa mak2 plak yg excited.. Hehehe.. Hanya ibu sahaja yang mengetahui..
Sekian.

No comments:

Post a Comment