ARTIKEL TERBARU

Tuesday, 7 June 2011

BESDAY ABAH.. 9 NOVEMBER 2010

Sepatutnya besday abah 9 November… tapi sambut awal skit..6 nov..sabtu malam ahad..Ye la, 9hb tu hari Selasa. Kan hari keje.Sape nak balik plak hari keje.Memasing mmg keje kecuali adik la. Pastu gebang2 ngan adik beradik plan sambut besday abah awal la. Kekonon nak bagi surprise kat abah. Plan la ngan mak cakap kami nak sambut besday abah ni..

Besday abah kali ni sambut kat Jeram,Selangor.
Servicenya bikin panas woo..Rasa nak mengamuk jet u..Sumpah seranah jgn ckp la..da berbakul2 ..tp dlm hati jer la..I kan tgh pregnant time tu..x baik la nk sumpah seranah..hehehe..


Mane tak hangin..Kami da booking hari jumaat mlm tu..siap da bgtau nak menu apa..tup2 smpi sane dgn mknn x siap lagi..hangin woo..alsan dia ramai org..
Wei..aku d abooking la..bukan alas an org ramai..aku da bgtaui nak smpi kul bape.sblm gerak je sana siap aku kol lagi..bgtau d on the way..so pepandai la..
Aku ckp ngan adik beradik aku..Ni last kita mkn2 kat sini..Lainkali nk mkn besar kita cari tempat lain. Tak hingin aku ke sini lagi..Biasala..harus la ckp gitu sbb tgh mare..

Entry dimulakan dengan gambo Pak Shakor tengah tiup kek..kih!kih!

Ni la kek nya..Sedap gak la..Hehehe..da 62 tahun ye abah..

Abah ngan mak yg romantik

Hehehe..best la tu mak kene suap. Yang lain2 kat blkg tu dok sibok jer.

Gambo semua tgh poyo

Gambar semua ada..eh! pasangan adik pun ado..kui..kui..

Eleh..Along tu beria2 jer..yg tgh pegang kertas ngan pen bukan waiter nak amik order tapi Rokhim. Hehehe..Dok sibuk amik order nak air apa..tapi yg lelain sibuk ngan kek abah..hahaha.

Dan diakhiri dgn gambo mak abah..Ala cbuk la muka adik ada kat situ..Mentang2 bongsu..uwek!

Maaf ye abah..Jika besdaya abah kali ini tak best. Tapi nmpk gembira jor..Lainkali kita wat tempat lain ye..Huhuhu.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...