ARTIKEL TERBARU

Tuesday, 24 May 2011

Sambut Besday Cha Chu Part1

Sambut besday kembar kali ni kat dataran masjid putrajaya. Memula ingat nak bli kek pastu just potong kat umah..Pastu tetiba ayahnya kata kita gi masjid putrajaya la..nak tak? Terus blank..Masjid putrajaya…Erm..Kalau gi sana da tentu nak bawak makanan..takkan just mkn kek jor kot..x siyokk la kan… Tgk jam da pukul 4 ptg..Sempat ke nak masak ni?Tapi nak masak apa ek..

Terus gi dapur tgk apa yg ada..Bihun ada,ayam ada,sayur pun ada..Orait..Buat bihun goreng la..Senang skit..Tung!tang!tung!tang (eh, ada bunyi ek..mesti la ada..barulah gempak..msk seminggu sekali kene la rasa diri tu hebat..)

Bihun goreng da siap..tada..x de gambo pun..lupa nak snap..pastu dlm kul 6 ke 6 lebih gitu bertolak ke putrajay..Singgah PKNS beli kek..

Smpi sana parking kat tepi tu..pastu dpt port baik punya tepi kete..so x de la panas..bentang tikar..alooolooo..cik oim ni lambat plak smpi..Untie hud,pak andak,pak anjang, sori la ,..x jemput..mmg sengaja x nk jemput..sian kat untie hud..bwk perut yg beso..Pak yong plak lik kg..mane yg ada je la..Nasib baik pak uda,cik wawa ngan pak usu ada..ramai skit meriah la..

Entry di mulakan dengan gambo Pqa.. Nape gambo Pqa plak..padahal besday kembar..Ala..saje la..Pqa kan bambam…


Juga gambar bontot Pqa..Mama ni x senonoh la..Bontot sy yg cute ni pun mama nak amik..


Tu dia makanannya..just simple je..mama masak bihun goreng..pastu goeng fun fries ngan ntah apa ntah lagi tu..apa ke namanya ntah..(yg ni awa g goreng..i x koser nk goreng benda remeh2 ni.)


Inilah gambo kek besday kembar..Tapi confius skit..nape ada gambo kartun tu pompuannya 3 org..Erm..kakak yg pilih..yg tgh2 tu kekonon dia la..pastu masa nk masuk kete pas beli kek tu siap ckp kat mama

Kakak: mama,nnt kakak tak nak ye potong kek ni
Mama : yo la..tunggu dan lihat je la..(nape saya kata cam gitu..tgk gambo seterusnya dalam part2 ek..hehehe)

Sekian.



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...